Το Καράβι

Αρεόπολη, Αρεόπολη, 23062, ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο:  2733052900

Φαξ:          2733052903

Ιστοσελίδα: http://www.tokaravi.gr


Ο ξενώνας είναι τμήμα του ιστορικού πολεοδομικού ιστού των 30 κτιρίων που χαρακτηρίστηκαν τη δεκαετία του '90 ως παραδοσιακά και διατηρητέα μνημεία και τα οποία περιβάλλοντας το ναό των Ταξιαρχών ορίζουν την πλατεία της 17ης Μαρτίου 1821, την πλατεία της επανάστασης του '21.

Πήρε την ονομασία του "Το Καράβι" από τη γενικότερη σχέση των μανιατών με τη θάλασσα, από τη θέση του στη νότια πλευρά της πλατείας που βλέπει τη θάλασσα και από τη συλλογή ζωγραφισμένων καπακιών κασελών του 18ου και 19ου αιώνα που συντηρήθηκαν προσεκτικά από τους ζωγράφους- συντηρητές Κώστα και Ειρήνη Γουδή.

Ο ξενώνας αποτελείται από τρείς ανεξάρτητες κατοικίες 50-70m², δύο ισόγειες καμάρες και μία μεγάλη αίθουσα υποδοχής, που λειτουργεί και σαν εκθεσιακός χώρος, από τα περιτοιχίσματα του και τις εσωτερικές αυλές.

Οι κατοικίες διαθέτουν κλιματισμό, αυτόνομη θέρμανση, οργανωμένη κουζίνα, τηλεόραση LCD, ασύρματο δίκτυο internet, τηλέφωνο, σεσουάρ, καφετιέρα, τοστιέρα κλπ. Διαθέτουν επίσης όλες ανεξάρτητες βεράντες με θέα στη θάλασσα.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Terms Of Use   Sitemap