Κολοκυθοκορφάδες με τυριά

ΥΛΙΚΑ: 

1 κιλό κολοκυθοκορφάδες
1 μάτσο άνιθο
1μάτσο δυόσμο φρέσκο
3-4 πολύ τρυφερά κολοκυθάκια
1 ώριμη ντομάτα 
1 κούπα λάδι
1/2 κιλό τυριά κίτρινα ή 4 μεγάλα κομμάτια σφέλα
αλάτι , πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ  :
 
Βάζουμε στην κατσαρόλα με το λαδι μαζί με τις κολοκυθοκορφάδες τα άνθη και τα κολοκυθάκια (όλα καθαρισμένα και πλυμένα) να τσιγαριστούν και να μαραθούν καλά.
Προσθέτουμε την ντομάτα χονδροκομμένη ,τον δυόσμο ολόκληρο ,μια κούπα νερό, πιπέρι και λίγο αλάτι (ανάλογα με το πόσο αλμυρά θα είναι τα  τυριά που θα ακολουθήσουν).
Σιγοβράζουμε το φαγητό και πέντε λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε τα τυριά .
Εάν θέλουμε ένα νηστίσιμο πιάτο ,θα αφαιρέσουμε τα τυριά.
Επίσης , ,με τα ανωτλερω λαχανικά μπορούμε ναετοιμαάζουμε βραστή σαλάτα και προαιρετικά αντί για δυόσμο να βάλουμε μάραθο ή σέλινο!

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Terms Of Use   Sitemap